VaraderoOp zoek naar de mooiste bestemming voor de beste prijs? Boek je Vliegticket naar Varadero dan snel en eenvoudig op vliegticketscanner.nl.

Stap nu gauw op het vliegtuig naar Varadero en geniet van alles wat het je te bieden heeft! Met Vliegticketscanner heb jij altijd de voordeligste vliegtickets naar Varadero!

Vanuit ons eigen kikkerlandje vlieg je vanaf Schiphol, Rotterdam, Groningen, Maastricht, of Eindhoven snel en voordelig naar Varadero.

Natuurlijk hoef je niet per se vanuit Nederland te vliegen naar Varadero. Zo vertrek je ook snel vanaf Düsseldorf, Weeze, of Brussel. Er is altijd wel een vliegveld bij jou in de buurt.

Vliegtickets naar Varadero vergelijken

Via vliegticketscanner.nl kun je snel en eenvoudig alle vluchten die naar Varadero gaan met elkaar vergelijken en de deal die het beste bij jou past selecteren.

Vliegtickets naar Varadero

Vele luchtvaartmaatschappijen, zoals KLM, EasyJet, en Transavia organiseren dagelijks vluchten naar Varadero. Sterker nog, vaak zijn er dagelijks meerdere vluchten te boeken. Meestal gaan vluchten van grote maatschappijen rechtstreeks naar de bestemming. Met name prijsvechters, daarentegen, vliegen eerder op kleinere vliegvelden in de buurt.

Vervoer binnen Varadero

Het is niet heel erg moeilijk om vanaf het vliegveld naar je hotel in Varadero the reizen. Dit kan vaak goedkoop en op meerdere manieren. In de avond, wanneer het donker is, is een taxi vaak de beste optie. Het mag dan iets duurder zijn, maar ook een stuk veiliger.

Natuurlijk zijn de meeste vliegvelden ook goed te verlaten en bereiken per openbaar vervoer. Overdag is dit de beste optie. Niet alleen is het openbaar vervoer vaak een stuk goedkoper dan een taxi, je waant je in een bus ook wat sneller onder de lokale bevolking. Maak een praatje en kijk om je heen naar het moois dat Varadero je te bieden heeft. Wie weet krijg je wel een onwijs goede tip over een plek die je echt zou moeten bezoeken in Varadero. Daarbij zijn er meestal ook een tram, trein en/of metro beschikbaar waarmee je ook prima en goedkoop van A naar B kunt reizen.

Wat te doen in Varadero

In een grote stad als Varadero is natuurlijk een heleboel te beleven! Kijk bijvoorbeeld eens naar het volgende:

Kroegen en clubs

  • Fantastische bruggen
  • Wandeltochten door Varadero
  • Musea
  • Kerken en kastelen

Je kunt natuurlijk ook altijd het lokale VVV kantoor aanschieten (Let op! Het heet vaak geen VVV, maar Tourist Information Centre). Vaak zijn er vele leuke excursies en tochten te boeken. Ook kun je bij de VVV een kaart van de omgeving krijgen en kun je vaak ook tips over het openbaar vervoer bemachtigen. Daarbij weten de mensen van de verschillende VVV’s vaak ook de leukste uitgaansgelegenheden!

Wil je nog meer weten? Kijk dan op www.lonelyplanet.com of www.wikipedia.nl

TIP! Je kunt natuurlijk voor je reis ook een van de vele reisgidsen van Lonely Planet aanschaffen. Niet alleen staan daar tips en tricks om te overleven in Varadero in, maar ook verschillende kaarten van de stad, zoals een kaart van het openbaar vervoer systeem. Verder vind je in de reisgidsen van Lonely Planet hulpzinnetjes in de taal die in Varadero gesproken wordt. Wanneer jij naar een toilet op zoek bent, kun je dat dan dus zonder rare arm- en beenbewegingen vragen! Dit is nog maar een beginnetje van de voordelen van een reisgids, dus het is zeker een aanrader!